Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Pelletkachel-subsidies.nl
Pelletkachel-subsidies.nl

Pelletkachel Wessingtange

Woon je in Wessingtange en wil je een pelletkachel kopen? Kom dan vrijblijvend in contact met aanbieders in jouw regio en vergelijk het aanbod. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de aankoop van een pelletkachel. Ga daarom snel naar pagina: aanbieders vergelijken.

Pelletkachel kopen Wessingtange
Een pelletkachel is een duurzame manier om je woning in Wessingtange mee te verwarmen. Wat betreft uiterlijk lijkt het op een houtkachel, maar is een pelletkachel vooral geschikt voor het verbranden van houtpellets. Deze samengeperste houtsnippers worden in een pelletkachel zeer efficiënt verbrand en zorgt deze kachel dus voor lagere stookkosten. Een pelletkachel regelt zelf de warmte. Je loopt hiermee dus niet het risico dat er onnodig veel gestookt wordt. Juist door deze voordelen is de pelletkachel steeds meer populair geworden in Nederland en biedt de overheid ook nog eens een subsidie voor de aanschaf van zo een kachel.

Subsidies pelletkachel Wessingtange
Warmte opwekken met een pelletkachel is een efficiënte manier om dit te doen. Daarom bestaat er voor de inwoners van Wessingtange een subsidie. Deze komt van de Investeringssubsidie duurzame energie regeling (ISDE) van de overheid. De subsidie is in het leven geroepen voor apparaten die in huis gebruikt kunnen worden en die duurzame energie of warmte opwekken. Via de subsidieregeling krijg je €50 euro per kilowatt vermogen, met een minimum van €500 euro.

Soorten pelletkachels
Pelletkachels stralen een niet te ontkennen charme uit, die de woonkamer een authentieke sfeer geeft. Een pelletkachel wordt vaak het centrale punt van een kamer, waar je vooral in de avond lekker kunt genieten. Met een hoog rendement en goedkope brandstof is een pelletkachel ook interessant voor de portemonnee. Er zijn veel soorten: grote en kleine kachels worden in veel modellen, kleuren en materialen uitgevoerd. Zo is er voor ieder huishouden in Wessingtange wel een geschikte kachel te vinden.

Voordelen
Een pelletkachel combineert de voordelen van de traditionele houtkachel met een effectieve verbranding, die de kamer sneller opwarmt tegen relatief weinig brandstofkosten. Doordat pelletkachels branden op goedkoop houtafval, zijn de stookkosten erg laag. Het hoge rendement maak dit type kachel tot een zeer goede keuze, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. Verschillende modellen in gietijzer of RVS kunnen ingebouwd worden in de muur, maar ook los tegen de muur gezet worden. Met afwerkingen in keramiek of speksteen is deze kachel een leuke toevoeging aan ieder interieur. Een klein model van zo een meter hoog kun je al kopen voor €1500 euro, waar een gewoon model ongeveer €2000 euro kost.

Pelletkachel prijzen
Een kachel in jouw woning in Wessingtange geeft een fijn soort warmte en een authentieke sfeer. Wat is er leuker dan te genieten van het vlammenspel in de kachel, terwijl je comfortabel een boek leest op de bank? Met een pelletkachel haal je een efficiënt type kachel in huis die een zeer hoog rendement heeft. Dat maakt het nog aantrekkelijker om over te stappen. De prijzen zijn op dit moment lager, omdat de Rijksoverheid subsidie geeft op de aanschaf. Met een rendement van meer dan 90% is een pelletkachel zeer goed voor het milieu. Ook benieuwd geworden naar de voordelen van een kachel? Lees dan meer over de soorten en prijzen.

Leveranciers in Wessingtange vergelijken?
Kom dan vrijblijvend in contact met leveranciers uit Wessingtange die je graag meer vertellen over de mogelijkheden. Door offertes op te vragen kun je besparen op de kosten die je moet maken. Vraag gratis pelletkachel offertes op.

 

Offertes voor pelletkachels ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs