De website www.pelletkachel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Pelletkachel subsidie 2017

Een pelletkachel is een sfeervolle en bovenal zeer zuinige warmtebron, die geweldig staat in ieder interieur. De kachel is anders dan de gebruikelijke houtkachel of open haard, want het brandt vele malen efficiënter. De pellets, houtafvalresten die gemakkelijk en goedkoop te verkrijgen zijn, worden opgestookt met een rendement van boven de 90%. Dat betekent dat bijna alle energie omgezet wordt in warmte, waardoor het huis veel sneller en effectief verwarmd kan worden dan met een ander type kachel. Dat maakt het ook een duurzame oplossing. De overheid geeft op pelletkachels een subsidie. Tot 2017 kun je van deze extra korting profiteren. Nu is het dus een zeer geschikte tijd om een pelletkachel aan te schaffen.
De pelletkachel subsidie is nog even geldig
Er zijn een aantal goede redenen om een pelletkachel te kopen. Allereerst brengt het een fijn soort warmte en sfeer in de hele woning. Wat is er mooier dan in de winter met zijn allen rond de kachel te zitten? Ten tweede is de pelletkachel een milieuvriendelijke oplossing. Hoewel houtkachels een slechte naam hebben, verbrandt de pelletkachel met zo een hoog rendement dat het in veel gevallen zelfs beter is dan een centrale verwarming – zowel voor het milieu als voor je eigen portemonnee.

De pelletkachel subsidie 2017 bevordert het installeren van een kachel om diezelfde redenen. De subsidie bedraagt minstens €500 per huishouden: een fikse korting dus. De subsidie valt onder de ISDE-regeling en wordt door de RVO uitgevoerd. Zie: www.rvo.nl

Pak je voordeel en geniet van een pelletkachel
Met een geavanceerde pelletkachel haal je een moderne houtkachel in huis, die dezelfde sfeer geeft als een traditionele kachel, maar bovendien nog vele voordelen met zich meebrengt. Een authentieke sfeer in huis, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met de pelletkachel subsidie, tot 2017 geldig, is dat nu goedkoper dan ooit. Profiteer dus direct van deze extra korting, en bespaar het milieu door een pelletkachel in huis te halen.